פליטת CO2 בשקית קפה
בתזמון של 50 דקות מרגע טחינת קפה קלוי טרי. אני עובד בתור קולה קפה. החלטתי להדגים מדוע יש צורך בשסתום חד-כיווני בשקיות הקפה. כך הוא נראה: בזמן הקלייה בפולי הקפה מתרחשות תגובות כימיות רבות שבמהלכן נוצר, בין השאר, גם פחמן...
קרא עודקליית קפה: מאחורי הקלעים
בJera אנחנו קולים את הקפה בעזרת ציוד מיוחד שנקרא קולה קפה (Roaster). ממבט ראשון, קולה קפה עובד בצורה די פשוטה: אתם מכניסים לתוכו את הפולים, לאחר מכן קולים ומצננים אותם. אבל בפועל הכל הרבה יותר משוכלל: ישנם סוגים וגדלים שונים...
קרא עודכיצד לבחור קפה קלוי? פינת ייעוץ
קפה הוא אחד המשקאות הפופולריים ביותר בעולם. מיליוני בני אדם מתחילים את היום שלהם מכוס קפה ארומטי מושלם שהוכן זה עתה ומשמש עבורם מקור לאנרגיה היומית שלהם. קפה הוא גם משקה מאוד מורכב ורב גוני. תוך כדי תהליך הקלייה, מתפתחות...
קרא עוד