קפה אינדונזי יאווה | Indonesia, West Java
קפה אינדונזי ייחודי
גוף עגול, מתיקות ומרירות מאוזנות, חמיצות של רימונים ופירות יער. מצוין להכנת כל סוגי קפה פילטר!




















₪60.00 – ₪240.00
ברכישת כל סוגי קפה קלוי בסכום:
בין 600 ש"ח ל-1000 ש"ח עם קוד קופון "15%" תקבלו 15% הנחה
בין 1001 ש"ח ל-1500 ש"ח עם קוד קופון "25%" תקבלו 25% הנחה
מעל 1501 ש"ח עם קוד קופון "30%" תקבלו 30% הנחה
The coffee processing occurs at Frinsa Estate, with their wet mill situated at 1400 masl. Equipped with a ventilated storage space and a dry mill, they exercise meticulous control over their product journey, from harvest, to grading, to sorting, and shipment. The Frinsa team is well-versed in processing techniques, navigating challenges posed by the climate to achieve clean, transparent profiles in their coffees.
Processing: Anaerobic Natural Lactobacillus. This lot undergoes 3 days of cherry fermentation with Lactobacillus submerged underwater. Lactobacillus is a probiotic bacterium used for more refined fermentation.
Due to the wet, humid climate, most of their coffees are pre-dried in their greenhouse, a groundbreaking shift for the Indonesian market. The coffee is then dried on the ground or parabolic dryers. This has resulted in more uniform drying, and therefore more consistent outcomes.