Costa Rica | Hacienda Sonora

קסקרה Costa Rica Hacienda Sonora Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

קסקרה היא הקליפה המיובשת של דובדבן הקפה. זהו תוצר לוואי של עיבוד הקפה – יבש או רטוב. הקליפה מיובשת לרמת הלחות מסוימת וממוינת. בטעם החליטה מקסקרה קצת מזכירה את החליטה מפרי ורד בר.
אופן הכנה:
ל-15 גר קסקרה להוסיף כ-250 גר מים אחרי הרתיחה (כ-96°)ולהמתין כ-4 דקות. לערבב ולסנן.
חליטת קסקרה מכילה קופאין, אבל באחוזים יותר נמוכים מקפה רגיל.
טעמ: חמיצות ומתיקות עדינות, רמזים לדבש, משמש, חמוציות מיובשות.

This cascara comes from natural coffee processed in Hacienda Sonora. After selective hand picking, the ripe cherries are washed in clean water and then laid out to dry either on African beds or on patios where they are turned frequently to promote even drying. After drying, the coffee is stored for 2 months before being husked in a dry mill on the farm. The dried skins are removed and preserved as cascara.

גובה: 1300מ
זן: Caturra
עיבוד: יבש

50.00